Dobry den, byl jsem tu pred x lety registorvan, ale ucet mi zanikl
Prodam letni sadu 4kol Pegasus + disk navic. cena 20 000Kc jen v Brne a blizkem okoli, nezasilam. A za 50 000 jeste zimni sadu Pegasus s diskem navic a soubor pojizdnych nahradnich dilu (v70r manual 2004 modry, kdysi o nem byl clanek na autickari, lze dohledat). Nemam dostatecne volvosrdicko, abych furt neco resil. Na tom aute se kazilo ale naprosto vse. A potreti generalku motoru delat nebudu. Bylo servisovano u volvistu a z me strany jsem nic nezanedbaval. Je v tom i asi 3 roky stara sekvence LPG. Momentalne jde voda do pateho valce ale nijak zvlast to netlakuje a jezdi. Za mne by se delala hlava uz po treti a kdovi co to zazilo za minulych majitelu. Pokud by nekdo chtel i druhou sadu kol, tak jedine s prepisem a ve smlouve bude nepojizdne auto na dily.
volvo V70R 18ky Pegasus
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href='http://www.volvo-forum.cz' title='Volvo, Forum, Club'>Volvo Forum</a>